Verbouw bedrijfshal Ede

Herbestemming in Ede. We hebben de bestaande productiehal aan de Galvanistraat volledig gestript en daarna getransformeerd naar een bedrijfsverzamelgebouw met 39 garageboxen van 29-39m2.

Herbestemming in Ede. We hebben de bestaande productiehal aan de Galvanistraat volledig gestript en daarna getransformeerd naar een bedrijfsverzamelgebouw met 39 garageboxen van 29-39m2. Tijdens de demontage en sloopwerkzaamheden kwamen een aantal bouwkundige gebreken naar voren die aanvankelijk niet voorzien waren, maar wel opgelost zijn.

Het maken van de doorbraak in de voorgevel waardoor een ‘’straat’’ in het gebouw ontstaat was een spannende uitdaging gezien de omvang van de doorbraak. Het pand is voorzien van een compleet nieuw dak, met een goed isolatiepakket. Met de sandwich wandpanelen is de gevel vernieuwd. Aan de voorzijde zijn twee kantoren gerealiseerd. Een lichtstraat, nieuwe technische ruimte en een nieuw gerealiseerde sanitaire groep en de juiste roldeuren maakt het geheel compleet.

Maar ook het buitenterrein wordt niet vergeten. Daarvoor hergebruiken we het oorspronkelijke straatwerk en terreinafscheiding. Met de oplevering heeft @Midden Gelderland B.V. en de VvE ‘’Slotbox’’ in gebruik genomen.

Waar
Ede

Opdrachtgever
B.V. Grondexpl.- en Beleg.mij "Midden-Gelderland"

Jaar
2022

Vergelijkbare projecten