8 Tiny houses Culemborg

In Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) realiseerde wij van begin tot eind 8 woningen in ons eigen Culemborg. De woningen zijn uitgewerkt door Het Bouw Bureau, de productie en montage door Van Dillen Bouw.

In Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) realiseerde wij van begin tot eind 8 woningen in ons eigen Culemborg. De woningen zijn uitgewerkt door Het Bouw Bureau, de productie en montage door de Van Dillen Bouwgroep.

De compleet geprefabriceerde wanden zijn voorzien van houten kozijnen met triple glas, geleverd door Timmerfabriek Culemborg. Ook de dakramen worden vanaf fabriek geïntegreerd in de door ons zelf gemaakte scharnierkappen. Alle woningen zijn ontworpen in modules. De basis is een ‘’trap’’ module en een ‘’technische ruimte’’ module waaromheen gevelmodulen geplaatst worden. De modules worden kant en klaar aangeleverd.  Waardoor slechts in één week tijd vier woningen op locatie worden gerealiseerd. De woningen hebben een bvo van circa 50m2 (3 woningen zijn uitgebreid tot 58m2 bvo).

Installatietechnisch zijn de woningen uitgerust met een lucht-ventilatie-warmtepomp met een 100L boilervat, type C ventilatie en 6 PV-panelen. Met de goed geïsoleerde gevel- en dakschil resulteert dit in een EPC van 0.28. Na de oplevering zijn we gaan gelijk door gegaan met nog eens 5 Tiny Houses in een andere CPO, enkele straten verderop!

Waar
Culemborg

Opdrachtgever
CPO Twijgenhof

Omvang
8 woningen

Jaar
2021

Vergelijkbare projecten