Nieuwbouw 9 studio's Ede

Een wooncomplex van 9 studio’s bouwen is op zich al een mooie uitdaging. Maar een wooncomplex bouwen van 10 bij 10 meter, midden in de binnenstad van Ede, met een bouwvlak van maar 10 bij 18 meter verheft dit tot…

Een wooncomplex van 9 studio’s bouwen is op zich al een mooie uitdaging. Maar een wooncomplex bouwen van 10 bij 10 meter, midden in de binnenstad van Ede, met een bouwvlak van maar 10 bij 18 meter verheft dit tot bouwen op een postzegel locatie!

De 9 studio’s zijn gerealiseerd voor Midden Gelderland B.V. De Jong + lafeber architecten heeft dit complex ontworpen als starterswoningen. De studio’s zijn opgetrokken uit kalkzandsteen wanden met breedplaatvloeren en een bakstenengevel. Het dak is uitgevoerd in een roevendak van Klik-zink. Elke  studio is uitgevoerd met een warmtepomp per verdieping. Op het dak zijn PV-panelen aangebracht voor de energieopwekking.

Door de kleine bouwplaats was een ‘’just in time’’ levering noodzakelijk. Bouwmaterialen zijn op ons eigenterrein of terrein van onze ketenpartners afgeleverd. Om vervolgens per dagproductie de benodigde materialen aan te leveren op de bouwplaats in Ede. Inmiddels is dit project opgeleverd en kijken we met trots terug op het eindresultaat.

Waar
Ede

Opdrachtgever
Midden Gelderland B.V.

Omvang
Wooncomplex met 9 studio's

Jaar
2021

Vergelijkbare projecten