WERKEN BIJ VAN DILLEN
IS JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Werken Bij werken bij

Werken bij Van Dillen Bouw is iedere dag uitdagend. Wij gaan uit van jouw talent en kwaliteiten die we elke dag inzetten bij onze klanten met uitdagende projecten. Natuurlijk leggen we de lat hoog omdat wij continue bezig zijn met wat er anders of beter kan. Elke dag werken wij aan het verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen en diensten.

Van Dillen Bouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van groot onderhoud, renovatie, nieuwbouw & verbouw projecten voor diverse opdrachtgevers!

Hou je van uitdagende projecten en wil jij deel uitmaken van een team dat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, werkplezier en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben jij vast een goede versterking en aanvulling van ons team!

Van Dillen Bouw is onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Voor een handig overzicht van alle vacatures bij onze bouwgroep en om te solliciteren ga je naar: werkenbijvandillen.nl

Vacatures

Vacature: Timmerman of -vrouw voor nieuwbouw en bestaande bouw

In verband met de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar timmerlieden voor op de bouw. Kom je werken bij ons gedreven familiebedrijf?

Vacature: Timmerman of -vrouw voor nieuwbouw en bestaande bouw

Bij Van Dillen Bouw dagen we onze medewerkers elke dag uit. We geloven in jouw talent en kwaliteiten, en we zetten die elke dag in bij onze klanten in uitdagende... Lees meer

VIDEO

Bekijk een aantal projecten

Blijf Op De Hoogte

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine

stay informed