Over Ons

Over ons

Vakmanschap sinds de oorsprong. De jarenlange kennis en ervaring van ons familiebedrijf leidt tot de succesvolle realisatie van het gehele project – van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. Daarbij passen wij energiezuinige en onderhoudsvriendelijke materialen toe, deels vervaardigd in de eigen Prefab Fabriek  en Timmer Fabriek. Wij werken continu aan innovatieve oplossingen die voldoen aan nieuwe wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Gestandaardiseerde producten die passen bij elk woningtype.

De bewoner en gebruiker staan in elk project centraal door prettige en duidelijke communicatie en het creëren van tijdelijke faciliteiten tijdens een renovatie. We hebben oog voor de natuur en het milieu. Zo is verbouwen of slopen bij elk project een bewuste keuze. Hierdoor zijn we in staat om de levensduur van vastgoed te verlengen. Daarbij garanderen we een onderhoudsfase van 30 jaar. Wij maken door middel van onderhoudsscenario’s de verwachte kwaliteit en kosten voor het onderhoud over 30 jaar inzichtelijk. Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich door het aanpakken van sociale problemen zoals eenzaamheid en het toepassen van nieuwe oplossingen voor de leegstand van kantoren. Ook ondersteunen we diverse goede doelen door het leveren van bouwmateriaal en onderhoudswerkzaamheden. Zoals de voedselbank en het kinderdorp.

Met een breed aanbod van opleiding en training zorgen we voor talentontwikkeling van jonge professionals in de bouw. Resulterend in goed opgeleide en ervaren medewerkers en partners. Dit alles zorgt sinds 1724 voor duurzame relaties met tevreden opdrachtgevers.

left right

Werkwijze

Elk project starten we met een uitgebreide en gedetailleerde inventarisatie van de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Naast de bouwactiviteiten gaat het ook over een zo soepel mogelijke organisatie en heldere communicatie die cruciaal zijn voor het slagen van een project. We zijn in staat om de opdrachtgever vooraf inzicht te geven in alle aspecten die bij de uitvoering van een project komen kijken. Hierbij nemen we gezamenlijk elk scenario onder de loep. De opdrachtgever kan door deze werkwijze rekenen op een betrouwbare partner en komt nooit voor verrassingen te staan.

Tijdens de uitvoering van het project hebben we continu aandacht voor alle betrokken partijen met hun specifieke wensen.

Gedurende het gehele project, van ontwerpfase tot en met de onderhoudsfase houden we de opdrachtgever proactief op de hoogte van het verloop ervan.

Voor renovaties in de woningmarkt zorgt een bewonersomgangplan ervoor dat bewoners zo min mogelijk overlast en zoveel mogelijk woonplezier ervaren. Het persoonlijke contact met de bewoners staat voor en tijdens de uitvoering van het project centraal. Onze aanpak heeft ertoe geleid dat we gecertificeerd zijn voor het kwaliteits- en veiligheidssysteem. Dit geeft onze opdrachtgevers het vertrouwen dat we de regie van een project van A tot Z uit handen kunnen nemen.

Eén bouwgroep,
vijf werkmaatschappijen

Hoewel wij al sinds jaar en dag vasthouden aan onze succesformule, is er wel het één en ander veranderd in de afgelopen jaren. We begonnen ooit als aannemersbedrijf met een geïntegreerde Timmerfabriek en medewerkers die voor woningcorporaties mutatie- woningen en serviceopdrachten uitvoerden. Inmiddels werken we vanuit de Van Dillen Bouwgroep met 130 betrokken medewerkers, verdeeld over vijf werkmaatschappijen.

expant Over Ons

Onze 5 Kernwaarden

  • 1Wij leveren in 1 keer de juiste kwaliteit
  • 2Wij werken op een prettige manier samen
  • 3Wij blijven leren om slimme bouwtechnische oplossingen te bieden
  • 4Wij geven om elkaar en onze omgeving
  • 5Wij behalen onze doelen

Onze vertrekpunten

Missie
Het realiseren van nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten waarbij Van Dillen zowel voor het ontwerp als de uitvoering verantwoordelijk is.

Laatste nieuws

Alle nieuwsitems

Oplevering nieuwbouwproject gymzaal Terwijde Utrecht

09 nov 2023

Oplevering nieuwbouwproject gymzaal Terwijde Utrecht

Wij leggen net de hamer neer en het sport en spel kan beginnen. De nieuwe gymzaal aan de Ella Fitzgeraldplein 291 in Terwijde te Utrecht is opgeleverd. In het afgelopen jaar hebben wij voor Vastgoedorganisatie Utrecht de nieuwbouw mogen realiseren...
Lees verder

Kamerlid Derk Boswijk op werkbezoek bij de Van Dillen Bouwgroep!

09 nov 2023

Kamerlid Derk Boswijk op werkbezoek bij de Van Dillen Bouwgroep!

Vrijdagochtend 3 november bracht kamerlid Derk Boswijk een bezoek aan de Van Dillen Bouwgroep!   ‘’Komende jaren staat er veel te gebeuren op het bedrijventerrein Pavijen in Culemborg. Zo wordt de noordzijde getransformeerd tot woningbouwlocatie en wordt er samen met...
Lees verder

Verduurzamen 62 woningen en 14 bedrijfsruimtes

09 nov 2023

Verduurzamen 62 woningen en 14 bedrijfsruimtes

Wat gaat de tijd toch snel. In het hart van Rotterdam zijn we flink op weg met de verduurzaming van 62 woningen en 14 bedrijfsruimtes verdeeld over 8 complexen. De eerste 2 complexen zijn gereed en dat was een mooi...
Lees verder

Oplevering Vronesteinlaan Utrecht

09 nov 2023

Oplevering Vronesteinlaan Utrecht

De laatste handelingen voor het plangebied ‘’Oudegeinlaan’’ zitten er op. Met de oplevering van 36 appartementen aan de Vronesteinlaan is er een einde gekomen aan de realisatie van 270 energiezuinige sociale huurwoningen in Utrecht. Woningstichting Portaal ontving vorige week de sleutels van...
Lees verder