Over Ons

Over ons

Vakmanschap sinds de oorsprong. De jarenlange kennis en ervaring van ons familiebedrijf leidt tot de succesvolle realisatie van het gehele project – van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. Daarbij passen wij energiezuinige en onderhoudsvriendelijke materialen toe, deels vervaardigd in de eigen Prefab Fabriek  en Timmer Fabriek. Wij werken continu aan innovatieve oplossingen die voldoen aan nieuwe wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Gestandaardiseerde producten die passen bij elk woningtype.

De bewoner en gebruiker staan in elk project centraal door prettige en duidelijke communicatie en het creëren van tijdelijke faciliteiten tijdens een renovatie. We hebben oog voor de natuur en het milieu. Zo is verbouwen of slopen bij elk project een bewuste keuze. Hierdoor zijn we in staat om de levensduur van vastgoed te verlengen. Daarbij garanderen we een onderhoudsfase van 30 jaar. Wij maken door middel van onderhoudsscenario’s de verwachte kwaliteit en kosten voor het onderhoud over 30 jaar inzichtelijk. Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich door het aanpakken van sociale problemen zoals eenzaamheid en het toepassen van nieuwe oplossingen voor de leegstand van kantoren. Ook ondersteunen we diverse goede doelen door het leveren van bouwmateriaal en onderhoudswerkzaamheden. Zoals de voedselbank en het kinderdorp.

Met een breed aanbod van opleiding en training zorgen we voor talentontwikkeling van jonge professionals in de bouw. Resulterend in goed opgeleide en ervaren medewerkers en partners. Dit alles zorgt sinds 1724 voor duurzame relaties met tevreden opdrachtgevers.

left right

Werkwijze

Elk project starten we met een uitgebreide en gedetailleerde inventarisatie van de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Naast de bouwactiviteiten gaat het ook over een zo soepel mogelijke organisatie en heldere communicatie die cruciaal zijn voor het slagen van een project. We zijn in staat om de opdrachtgever vooraf inzicht te geven in alle aspecten die bij de uitvoering van een project komen kijken. Hierbij nemen we gezamenlijk elk scenario onder de loep. De opdrachtgever kan door deze werkwijze rekenen op een betrouwbare partner en komt nooit voor verrassingen te staan.

Tijdens de uitvoering van het project hebben we continu aandacht voor alle betrokken partijen met hun specifieke wensen.

Gedurende het gehele project, van ontwerpfase tot en met de onderhoudsfase houden we de opdrachtgever proactief op de hoogte van het verloop ervan.

Voor renovaties in de woningmarkt zorgt een bewonersomgangplan ervoor dat bewoners zo min mogelijk overlast en zoveel mogelijk woonplezier ervaren. Het persoonlijke contact met de bewoners staat voor en tijdens de uitvoering van het project centraal. Onze aanpak heeft ertoe geleid dat we gecertificeerd zijn voor het kwaliteits- en veiligheidssysteem. Dit geeft onze opdrachtgevers het vertrouwen dat we de regie van een project van A tot Z uit handen kunnen nemen.

Eén bouwgroep,
vijf werkmaatschappijen

Hoewel wij al sinds jaar en dag vasthouden aan onze succesformule, is er wel het een en ander veranderd in de afgelopen 12 jaar. We begonnen ooit als aannemersbedrijf met een geïntegreerde Timmerfabriek en medewerkers die voor woningcorporaties mutatie- woningen en serviceopdrachten uitvoerden. Inmiddels werken we vanuit de Van Dillen Bouwgroep met 130 betrokken medewerkers, verdeeld over vijf werkmaatschappijen.

expant Over Ons

Onze 5 Kernwaarden

  • 1Wij willen in 1 keer de juiste kwaliteit leveren
  • 2Wij willen op een prettige manier samenwerken
  • 3Wij blijven leren om slimme bouwtechnische oplossingen te bieden
  • 4Wij geven om elkaar en onze omgeving
  • 5Wij behalen onze doelen

Onze vertrekpunten

Missie
Het realiseren van nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten waarbij Van Dillen zowel voor het ontwerp als de uitvoering verantwoordelijk is.

Laatste nieuws

Alle nieuwsitems

Dag van de Bouw 2022, Linschotensingel

08 jun 2022

Dag van de Bouw 2022, Linschotensingel

Op zaterdag 18 juni 2022 stellen wij de bouwplaats aan de Linschotensingel open voor bezoekers aan #dagvandeBouw 2022. Tijdens deze dag bent u van harte welkom om de nieuwbouw van 96 appartementen voor Portaal op locatie te bezoeken. Tussen 10.00 uur en 14.00...
Lees verder

Renovatie en uitbreiding basisscholen Utrecht

14 mei 2020

Renovatie en uitbreiding basisscholen Utrecht

We zijn gestart met de grootschalige renovatie en uitbreiding van de Multi Functionele Accommodatie (MFA) Voorn in Utrecht. In deze school zijn twee basisscholen Basisschool de Boomgaard en KBS De Achtbaan, een vroeg- en voorschoolse educatie, Saartje Kinderopvang, een buitenschoolse...
Lees verder

Groot onderhoud in tijden van Corona

04 mei 2020

Groot onderhoud in tijden van Corona

De grootonderhoudswerkzaamheden voor de 129 woningen in het Plan Zuid te Wateringen voor Wonen Wateringen gaan in aangepaste vorm door. Door het Corona virus zijn alle warme opnames en keuze gesprekken tot nader order stop gezet vanuit veiligheidsoverwegingen voor bewoners...
Lees verder

Nieuwbouw gezinswoningen gaat voorspoedig

04 mei 2020

Nieuwbouw gezinswoningen gaat voorspoedig

De nieuwbouw van de 31 eengezinswoningen en 12 beneden- bovenwoningen aan de Oudegeinlaan in Utrecht gaan hard. Deze woningen voor Portaal zijn het vervolg op de vorig jaar opgeleverde nieuwbouw flat aan de Nijeveldsingel in dit plangebied. De integratie van...
Lees verder