Nieuwbouw tennisclubgebouw De Doelen Culemborg

De leden van CTV De Doelen slaan weer een balletje op de vertrouwde manier. Althans het moet nog vertrouwd worden want er staat een schitterend nieuw clubgebouw.

De leden van CTV De Doelen slaan weer een balletje op de vertrouwde manier. Althans het moet nog vertrouwd worden want er staat een schitterend nieuw clubgebouw. Hoewel de reden voor de nieuwbouw (brand) niet de leukste is, zijn alle partijen heel gemotiveerd aan de slag gegaan om het nieuwe clubgebouw te realiseren.

De uitvoering is gestart in april 2022 en opgeleverd in december 2022. Bij de uitvoering hebben de actieve leden van CTV De Doelen ook verschillende werkzaamheden zelf uitgevoerd. Zoals het schilderwerk, de inrichting etc.

Het ontwerp is gemaakt door Vincent Heesen, van Het Bouw Bureau. Zij hebben ook de complete bouwkundige engineering verzorgd. In 6 weken is het casco gebouwd, bestaande uit een staalconstructie bekleed met sandwich gevel- en dak elementen en een vliesgevel voor een uitzicht op de velden. De locatie, gelegen aan de dijk, is moeilijk bereikbaar voor grote transporten en kleine straatjes. Desondanks is het wel gelukt. Evenals het toegankelijk en speelbaar houden van de tennisbanen voor de leden. Op 11 maart a.s. wordt het clubgebouw met een groot feest officieel geopend. Wij wensen CTV De Doelen veel tennis en verenigingsplezier met hun nieuwe clubgebouw.

Waar
Culemborg

Opdrachtgever
Culemborgse Tennisvereniging De Doelen

Type werkzaamheden
Nieuwbouw

Jaar
2022

Vergelijkbare projecten