Vacature: Timmerman of -vrouw voor nieuwbouw en bestaande bouw

Bij Van Dillen Bouw dagen we onze medewerkers elke dag uit. We geloven in jouw talent en kwaliteiten, en we zetten die elke dag in bij onze klanten in uitdagende projecten. Onze focus ligt op het continu verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen en diensten. We streven ernaar om zoveel mogelijk met eigen mensen en vaste partners te werken, waarbij een prettige omgang, goede communicatie en een positieve werksfeer centraal staan. Als je houdt van uitdagende projecten en graag deel wilt uitmaken van een team dat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, werkplezier en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan, dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons team!

Jouw werkzaamheden

Als onderdeel van ons team bij Van Dillen Bouw zul je een breed scala aan taken uitvoeren, gericht op het renoveren van zowel bewoonde als onbewoonde woningen. Hierbij sta je dagelijks in contact met bewoners, waarbij klanttevredenheid en communicatie van groot belang zijn. Enkele van de veelvoorkomende werkzaamheden die je zult uitvoeren zijn onder andere:

  • Renoveren van bestaande bewoonde en onbewoonde woningen, waarbij je zorgvuldig te werk gaat om de wensen van de bewoners te vervullen en hun leefomgeving te respecteren.
  • Plaatsen van keukens en uitvoeren van diverse afbouw timmerwerkzaamheden, waarbij je nauwkeurigheid en vakmanschap toont om een hoogwaardige afwerking te garanderen.
  • Monteren van ramen en deuren, waarbij je oog hebt voor detail en zorgt voor een perfecte pasvorm en afstelling.
  • Maatvoering en stelwerkzaamheden ten behoeve van de metselaar, waarbij je zorgt voor een stevige en nauwkeurige basis voor verdere bouwwerkzaamheden.
  • Aanbrengen van gevelbetimmeringen, waarbij je creativiteit en vakmanschap gebruikt om mooie aantrekkelijke resultaten te behalen.

Waar ga je werken?

Je kunt werken op zowel nieuwbouw- als bestaande bouwprojecten, waaronder bewoonde projecten. Dit betekent dat je de mogelijkheid krijgt om zowel aan nieuwe constructies te werken als aan renovatie- en onderhoudsprojecten in bewoonde gebouwen. Het werkgebied bevindt zich rondom Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Afhankelijk van de locatie van de projecten zul je mogelijk op verschillende locaties werken binnen dit gebied.

Bekijk de volledige vacature op onze WerkenBij pagina: werkenbijvandillen.nl

Interesse? Neem dan contact op met Harry Plaizier: h.plaizier@vandillen-bouwgroep.nl ? Of  bel 0345 509 060

>> We stellen het niet op prijs dat er acquisitie wordt gepleegd naar aanleiding van deze vacature.

Deel dit

Blijf Op De Hoogte

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine

stay informed