Dagvandebouw

Dag van de Bouw 2022, Linschotensingel

Op zaterdag 18 juni 2022 stellen wij de bouwplaats aan de Linschotensingel open voor bezoekers aan #dagvandeBouw 2022. Tijdens deze dag bent u van harte welkom om de nieuwbouw van 96 appartementen voor Portaal op locatie te bezoeken.
Tussen 10.00 uur en 14.00 uur is de bouwlocatie te bezoeken voor een rondleiding door onze enthousiaste medewerkers van dit project. Zien wij u dan?

Bezoekadres voor de navigatie: Linschotensingel 2 Utrecht.

Renovatie en uitbreiding basisscholen Utrecht

We zijn gestart met de grootschalige renovatie en uitbreiding van de Multi Functionele Accommodatie (MFA) Voorn in Utrecht.

In deze school zijn twee basisscholen Basisschool de Boomgaard en KBS De Achtbaan, een vroeg- en voorschoolse educatie, Saartje Kinderopvang, een buitenschoolse opvang en een sportaccommodatie gehuisvest.

Een project waarbij het merendeel van de klaslokalen en ruimtes tijdens de werkzaamheden in gebruik is. De vooruitgedachte fasering is afgestemd met de gebruikers en met passende maatregelen kunnen we deze uitdaging volbrengen. Zo is de wand van de bestaande gymzaal voorzien van een speciaal folie welke ervoor zorgt dat de gevel tijdelijk wind- en waterdicht is tot de uitbreiding is gerealiseerd. De diverse bouwschotten zorgen ervoor dat geluids- en stofoverlast wordt beperkt.

Ook staat buiten op de bouwplaats een veiligheidsbeambte die het kruizen van bouwverkeer en leerlingen naar het speelveld bewaakt. Deze week zijn de eerste heipalen aangebracht voor de uitbreiding en de interne verbouwing van fase 1 is in volle gang, de lichtstraat is inmiddels al verdwenen. Wordt vervolgd!

Lentehof Lopik

Lentehof Lopik opgeleverd

Het is zover! Vandaag leveren we de Lentehof op aan woningbouwvereniging De Woningraat . Bouwbedrijf Van Dillen heeft de nieuwbouw van dit appartementencomplex gerealiseerd.

De ‘’Lentehof’’ zoals het complex genoemd wordt, is speciaal voor senioren ontworpen door op ten noort blijdenstein architecten en adviseurs. Zeer opvallend in het ontwerp zijn de 6 houten gelamineerde gebogen spanten met een overspanning van 10 meter en 3 verdiepingen hoog, welke een prachtig glazen atrium dragen.

Het atrium fungeert als een ontmoetingsplek voor de bewoners van de 40 appartementen die elk circa 71m2 groot zijn. De herkenbare zicht locatie langs de provinciale N210 zorgde voor extra aandacht op het gebied van geluidswering en ventilatie.

Een uitdagend project met een eindresultaat dat er mag zijn!

Van Dillen Bouw - Houten On Stage

Houten On Stage

Vorige week dinsdag hebben onze collega’s van Van Dillen Bouw ons bedrijf  vertegenwoordigd op het Houten On Stage event.

Bij dit evenement hebben leerlingen van het VMBO uit de omgeving kennis kunnen maken met verschillende beroepsrichtingen en carrière mogelijkheden.

Houten on Stage geeft daarmee de mogelijkheid aan leerlingen om zich goed te oriënteren en vragen te stellen. Tegelijkertijd kunnen de verschillende sectoren hun beroepsrichtingen promoten.

In de bouw zijn goede vakmannen en vakvrouwen altijd welkom! Daarom was Jaap de Windt met een aantal collega’s aanwezig om met de vele leerlingen hun enthousiaste ervaringen over werken in de bouw te delen!

European Entrepreneurial Region Award

Ter ere van de seizoensopening van de Kring Culemborgse Bedrijven mochten wij begin september 2019 maar liefst 70 ondernemers uit de omgeving Culemborg ontvangen. Tijdens deze openingsavond heeft Cees van Dillen een presentatie gegeven over ons bouwbedrijf, gevolgd door een kijkje achter de schermen in onze Timmerfabriek en Prefab Fabriek. Het was leuk en vooral inspirerend om te ervaren dat alle aanwezigen oprechte interesse hadden in ons familiebedrijf. Kortom, een geslaagde avond waarbij we vanuit de bezoekers veel mooie complimenten in ontvangst mochten nemen. Als kers op de taart (en als verrassing!) werd de European Entrepreneurial Region Award door de wethouder Monica Wichgers aan ons uitgereikt. Een award waar wij als Gelders bedrijf enorm trots op zijn.