Oplevering Linschotensingel te Utrecht

De eerste appartementen aan de Linschotensingel te Utrecht zijn overgedragen aan de huurders van Portaal. Daarmee betreden de eerste huurders één van de 96 appartementen die Bouwbedrijf Van Dillen hier heeft gerealiseerd. Het ontwerp van K3 architectuur omvat een verscheidenheid aan woningplattegronden en afmetingen. Hierdoor is de Linschotensingel geschikt voor diverse huishoudens om te wonen. De vormgeving van de Linschotensingel refereert terug aan het jaren ’50 ontwerp van het oorspronkelijke complex maar dan met duurzame prestaties. Alle appartementen hebben een A+++ energielabel. In de planvoorbereiding is het ontwerp volledig uitgewerkt in BIM t.b.v. inkoop, voorbereiding, realisatie en oplevering.

De laatste woningen aan de Linschotensingel worden medio mei uitgegeven aan de huurders waarmee er weer een mooi complex is toegevoegd aan de sociale woningvoorraad van Portaal in Utrecht.

Met deze deeloplevering zijn wij een stap dichter bij het gereed maken van het totale plangebied Oudegeinlaan Hoograven. Sinds 2016 heeft Van Dillen 270 duurzame wooneenheden gefaseerd gerealiseerd in opdracht van Portaal. Momenteel zijn wij nog druk bezig om de twee appartementencomplexen aan de Vronesteinlaan af te bouwen met 36 middenhuur appartementen.

Deel dit

Blijf Op De Hoogte

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine

stay informed